FINANSIERING

Utsett betalingen, ikke drømmen

Det er hverdager det er mest av i livet. Samtidig er livet til for å nytes. Så hvorfor utsette drømmen som gjør både hverdag og ferier bedre? Polarbad tilbyr forskjellige finansieringsalternativ som gjør drømmen om eget massasjebad til virkelighet raskere.

Kjøp nå, betal senere

Fantastiske massasjebad med skreddersydd finansiering Vi gjør det vi kan for at du skal kunne få ditt eget massasjebad fra Polarbad. Nyte tidlige morgener, til senere kvelder, året rundt. Vi samarbeider med ulike finansieringsselskaper for å kunne gi deg mulighet til å nyte hverdagen nå, og foreta betalingen over tid etterpå. Våre finansieringspartnere gjør det de kan for at du skal få på plass et godt og gunstig finansieringsalternativ som passer deg og din situasjon.
Du kan enten ta kontakt med oss via telefon, eller e-post, eller er du lei av å sitte i ro? Kom gjerne innom en av våre flotte butikker. Vi tar smittevern på største alvor, så hos oss skal det være trygt å være gjest.

Alltid en trygg og god handel

Polarbad har solgt utendørs massasjebad siden 1998. Hele vårt nettverk av forhandlere er kjent for gode garantier, service og kvalitetsprodukter. Som et nytt ledd i vår service tilbyr vi forskjellige finansieringsalternativ som gjør drømmen om eget massasjebad til virkelighet raskere. 

Polarbad er representert over hele Norge. Som selvstendige juridiske enheter tilbyr butikkene forskjellige finansieringsalternativer, som for eksempel delbetaling eller utsatt betaling. Sjekk med din butikk i din region om hvilke alternativer som tilbys. Hos oss gjør du alltid en trygg og god handel.


Vi leverte over 1200
massasjebad i Norge
i 2018!

Velg din nærmeste butikk

Trenger du hjelp med å velge bad?

Vi har laget en hendig liten kjøpeguide som hjelper deg å velge riktig.