VERDT Å VITE

Lett å vedlikeholde: Det er mer kos enn jobb med massasjebad fra Polarbad.

Massasjebad skal være kos og hygge. Derfor er også badene fra Arctic Spas og Polarbad lette å vedlikeholde, med mange smarte løsninger som krever minimalt med arbeid, stress og innsats.

Alle bad fra Arctic Spas og Polarbad har høy kvalitet, der Custom-serien er nærmest vedlikeholdsfri. Også de andre seriene, Classic og Core, kan oppgraderes med mange smarte tilleggsfunksjoner som gjør vedlikehold lettere.

Høyverdige kar og kabinett som enkelt kan spyles

Den høyverdige kvaliteten starter allerede med tykkelsen av skallet på selve karet. Selve karet er utformet i premium Aristech® Cast Acrylic, som deretter er påført lag på lag med et fillerfritt glassfiberkomposittmateriale. Også kabinettene på massasjebadene er designet i syntetiske komposittmaterialer med tanke på holdbarhet og vedlikeholdsfrihet. Det betyr at flekker og skitt ikke fester seg særlig godt verken på kabinett eller i selve karet, som betyr at de enkelt kan rengjøres med hageslangen bare ved å spyle dem.

Joda, innimellom må nok massasjebadet rengjøres litt grundigere både innvendig og utvendig. Men selv da kommer du langt med kun vann, edikk, litt bakepulver, vann og en klut. Følg denne lenken for å lese mer om våre anbefalinger for rengjøring.

Avtakbare adkomstpaneler og andre smarte løsninger

Alle kabinett fra Arctic Spas har isolerte avtakbare adkomstpaneler på alle sider. Det gjør både service og reparasjoner lettere og gir deg muligheten til å oppgradere badet ditt i fremtiden. 

Gulvet består av enten en slitesterke ABS-bunn eller en bunn av SMC-glassfiberkompositter som begge er fullisolert og forsegler undersiden av massasjebadet fullstendig mot fuktighet, insekter og andre skadedyr.

Funksjonen FreeHeat tillater at omgivelsesvarme fra pumpen trenger inn i spa-skallet og varmer vannet. Om vinteren går denne varmen tilbake til pumpeområdet i tilfelle strømtap og hindrer at vannet i instrumentene fryser.

Polarbad tilbyr også et valgfritt oppgradert deksel for badene fra Arctic Spas. Mylovac-dekslet er produsert med dobbelt så mye og tett skum enn det som er gjennomsnittet for slike produkter, og tåler flere tonn i vekt. Her vil det aldri være noen fare for at dette bryter sammen eller blir ødelagt.

Vannkvalitet, filter og automatisert vannrensing

Det viktigste for opplevelsen av massasjebadet er likevel vannkvaliteten. Alle Arctic Spa massasjebad kommer med Active Skim Filtration-system som trekker forurensninger og partikler på vannoverflaten ned i filteret uavhengig av vannstand. Filtrene må renses og tømmes etter behov, minst annenhver måned ved hyppig bruk.

Alle bad i Custom-serien kan i tillegg leveres med SpaBoy - verdens første vannbehandlingssystem med app-styring. SpaBoy sørger for automatisk vedlikehold av vannkvaliteten. Ved hjelp av sensorer av medisinsk kvalitet analyserer SpaBoy kontinuerlig viktige parametere for vannets renhet. Basert på disse dataene kalibreres det integrerte saltvannsystemet nøyaktig, slik at rensemiddelnivåene holdes innenfor optimale intervaller. Det betyr ingen flere teststrimler og en slutt på upresis dosering av en serie med kjemikalier.

Garanti på deler og arbeid

Vedlikehold på massasjebad fra Polarbad og Arctic Spas er altså veldig enkelt og det er lite som egentlig kan gå galt. Likevel; ofte er uhellet ute eller det må foretas service. Derfor kommer alle bad fra Arctic Spas med garanti på både deler og arbeid. Det gjelder forskjellige garantier for de forskjellige seriene. Custom har 5 år for deler og 5 år på arbeid. Classic har 3 år for deler og 3 år på arbeid. Og Core har 3 år for deler og 1 år på arbeid.

Sjekkliste for service

Har du tenkt å bestille service på massasjebadet ditt? Her er en liten sjekkliste om hva du bør tenke på og eventuelt klargjøre før du får besøk av våre serviceteknikere.

Trenger du hjelp med å velge bad?

Vi har laget en hendig liten kjøpeguide som hjelper deg å velge riktig.