Activeskim

Alltid klart og rent vann, med minimal innsats og det største utvalg av brukervennlige alternativer.

Arctic Spas fortsetter å kontinuerlig forbedre våre patenterte filtreringssystemer og å utvikle nye ideer. Vårt mål har alltid vært å holde vannet trygt og rent, med minst mulig arbeid og stress for deg som massasjebadeier.

Siden det er store forskjeller i bruk, vannkvalitet og andre parametere, tilbyr Arctic Spas flere alternativer, både når det kommer til filtrering og teknologi. 

Active Skim Filtration

Hvert filterkammer på våre Arctic Spa massasjebad har vår Active Skim Filtration-system. Med Active Skim Filtration trekkes forurensninger og partikler på vannoverflaten ned i filteret. Dette skjer uavhengig av vannstand, i motsetning til andre sammenlignbare systemer. Større partikler fanges opp i en integrert kurv, uten at disse blir blir sluppet tilbake i badebassenget.

Mer kontroll = renere vann

Alle Arctic Spas leveres med et justerbart filtersyklussystem som bruker lav hastighet på pumpe 1 for å gjøre filtreringen. Dette systemet er programmerbart fra 1 til 24 timers kjøretid.

Silver Sentinel 1 Micron Filters

Disse dybdefiltrene fanger opp partikler i filtermediet (opptil 900 m² i hvert filter). Med et utrolig nivå for partikkelfangst på 1 mikron byr Silver Sentinel-filteret på det høyeste filtreringsnivået som er å oppdrive blant sammenlignbare bad. Alle Silver Sentinel-filtre eliminerer behovet for avskumming og koagulerende kjemikalier.

Compact Pleated Filter

Compact Pleated Filter-teknologien byr på et kombinasjonsalternativ for finfiltrering med allsidigheten til et gjenbrukbart posefilter. Mikrofiberposefilteret kan håndtere sporadiske perioder med høy bruk eller mye grums og partikler uten å kreve hyppig utskifting av den foldede filterdelen av systemet.

Mikrofiberfiltre

Disse enkle, men effektive filtrene kan brukes til raskt å rydde opp i spa-vannet etter perioder med høy bruk eller lite vedlikehold. De kan skylles og brukes på nytt, og er veldig rimelige.

Trenger du hjelp med å velge bad?

Vi har laget en hendig liten kjøpeguide som hjelper deg å velge riktig.