SpaBoy

Verdens første helautomatiske saltvannsbad med appstyring

Polarbad sitt automatiserte vannbehandlingssystem SpaBoy representerer det viktigste teknologiske fremskrittet innen massasjebad på mange år.

Spaboy betyr slutt på upraktisk manuell testing og upresis dosering av rensemiddel. SpaBoy registrerer og opprettholder ideelle vannforhold automatisk. For deg som kunde betyr dette mer luksus og litt mindre hverdag i hverdagen. 

SpaBoy

Automatisk saltvannsrensing

Brukervennlig app med varsling på telefon

Kjemikaliefritt bad

Full kontroll - til enhver tid!

Kan leveres til alle modeller i Custom-serien

Appen er tilgjengelig på

Automatisk testing og kontroll av vann

‍I stedet for å stole på upraktisk og unøyaktig manuell testing og tilføring av rensemiddel i spaet, registrerer og opprettholder SpaBoy ideelle spavannforhold automatisk. 

 

Perfekt, klart og trygt - for deg!
Det betyr ingen flere teststrimler og en slutt på upresis dosering av en serie med kjemikalier. SpaBoy vil nøyaktig og problemfritt opprettholde perfekt klart og trygt vann for deg.

 

Banebrytende og unikt
Den utrolige teknologien bruker sensorer av medisinsk kvalitet til å analysere viktige parametere for vannets renhet kontinuerlig. Basert på disse dataene styrer SpaBoy-systemet det integrerte saltvannsystemet nøyaktig, og sikrer at rensemiddelnivåene holdes innen et absolutt optimalt intervall.

 

Revolusjonerende
Hvis spaets pH-verdi blir litt ubalansert vil SpaBoy varsle spa-eieren (via betjeningspanelet på oversiden, appen og portalen myarcticspa.com) slik at dette forholdet kan rettes opp.

SpaBoy er ganske enkelt en revolusjon som håndterer en av de største bekymringene mange har i henhold til massasjebad: Vedlikehold av vannkvaliteten. Med SpaBoy kan du ta det helt med ro og nyte ditt Arctic Spa i visshet om at du alltid har optimal vannkvalitet.

Last ned vår brukermanual her

SpaBoy er tilgjengelig på alle modeller fra custom serien til Arctic Spas