Arctic Spas

Massasjebad og motstrømsbasseng laget for det nordiske klimaet.

Gode opplevelser i mange år

Hvorfor velge Arctic Spas?

Et utendørs massasjebad kan gi deg mange gode opplevelser i mange år fremover og et slikt bad skal være til hygge, helse og trivsel. Det er en del ting man skal tenke på før man velger massasjebad og mange føler at det er vanskelig å velge mellom de ulike leverandørene. Her vil vi gå igjennom noen av hovedfordelene ved våre Arctic spas.

Robust

Bygget for det nordiske klimaet

Arctic Spas kommer fra Canada, og er laget for tøffe værforhold - der gradestokken kan krype opp mot iskalde 40 grader vinterstid. Vi har 10 cm isolasjon i vegger og gulv. Selve gulvet er i solid glassfiber og kan settes på alt – bare underlaget er i vadder og tåler vekten av badet. Selv det selvbærende skroget, som er i glassfiber med 1,5 centimeter tykkelse, har livstidsgaranti.

10 cm isolasjon

1.5cm tykk glassfiber

Livstidsgaranti

Kraftig varmeelement

Holder temperatur i minusgrader

Lokk tåler 2 meter med snø

Kvalitet

Varemerke bygget på kvalitet

Alle bad er meget godt «skrudd sammen». Robusthet har alltid vært Arctic sitt varemerke. Vi har også 7,2 kw varmeelement som sikrer at du kan bade lenge selv ved 10 minusgrader. Vannet vil jo bli kaldt når lokket er av og badet er i bruk, om ikke du har mer enn 3kw. Derfor er det en stor fordel å ha litt mer å gå på her. Vi har også et Mylovac lokk med stålarmerte profiler som tåler to meter snø eller tyngden av fire, fem voksne personer. Lokket er veldig godt isolert og varmen stiger opp slik at det er viktig å holde varmen der den skal være.

Massasje

Arctic Spas dyser gir en helt unik massasje

Det er flere faktorer som utgjør om det pumpene gir av vanntrykk kommer frem som god massasje for deg. En 2hk pumpe kan derfor gi like godt massasje-trykk som en 5hk pumpe. Våre roterende dyser gir best massasje, rett-frem dyser er rimeligere og ikke like gode. Det er ikke alltid antallet dyser som gir best massasje!

Vi har utviklet et helt nytt sete til våre massasjebad: SDS massasjesete. Vår utviklings-avdeling har designet og bygget en ny roterende massasjedyse spesielt for dette setet. Det er dedikert en egen pumpe for å drive de 6 pulserende dysene til SDS sete. Dette mener vi er oppskriften på det beste massasjesete i bransjen. Len deg tilbake, hold deg fast og nyt.

Spaboy

Kontroller ditt massajebad 24 timer i døgnet, fra hvor som helst.

Verdens første helautomatiske saltvannsbad med app-styring! Vårt automatiserte vannbehandlingssystem – SpaBoy – representerer det viktigste teknologiske fremskrittet innen massasjebad på mange år! Slutt på upraktisk manuell testing og upresis dosering av rensemiddel! SpaBoy registrerer og opprettholder ideelle vannforhold automatisk!

Egen app

En egen Spaboy app gjør vedlikeholdsarbeidet veldig enkelt. Fra appen kan du overvåke statusen på badet ditt, styre strømforbruket og temperatur, og mye mer.

Medisinsk kvalitet på sensor

Den utrolige teknologien bruker sensorer av medisinsk kvalitet til å analysere viktige parametere for vannets renhet kontinuerlig. Basert på disse dataene styrer SpaBoy-systemet det integrerte saltvannsystemet nøyaktig, og sikrer at rensemiddelnivåene holdes innen et absolutt optimalt intervall.

Mer tid til å nyte

SpaBoy er ganske enkelt en revolusjon som håndterer en av de største bekymringene mange har i henhold til massasjebad: Vedlikehold av vannkvaliteten. Med SpaBoy kan du ta det helt med ro og nyte ditt Arctic Spa i visshet om at du alltid har optimal vannkvalitet.

Service

Vi tilbyr den beste servicen i bransjen

Vi har solgt Arctic Spas i over 25 år og har en solid kompetanse og erfaring i bransjen. Vi har ikke få ganger opplevd kunder som har valgt andre leverandører etter å ha vært hos oss – som regel på grunn av pris. Fra flere av disse får vi høre at de skulle ha tatt et annet valg når de kommer innom butikken for å kjøpe kjemikalier.

Et av de viktigste punktene du bør tenke på er: Hvem hjelper deg når du trenger hjelp? For før eller senere må du ha teknisk support eller service. Hos oss får du fem års garanti på stedet av en av våre sertifiserte service teknikere. Mange andre sender i beste fall deler som du trenger.

Strømforbruk

Et godt bygget bad holder forbruket nede

Mange tror at det er et enormt strømforbruk for å ha et bad med varmt vann stående ute hele året i Norge. Men med PEAK kontroll «lader» badet seg opp (varmekolbe slår inn) når strømmen er billigst. Så fakta er at man bruker ikke bruker så mye strøm. Målinger hos kunder viser mellom 2000-2500 kwt pr. år med 39 grader i vannet året rundt og en bruk på 2-3 ganger i uken.

Med termoisolasjon tar vi vare på overskudds-varmen fra pumpene (50-55 grader celsius) og den varmen er med på å holde temperaturen i vannet «gratis» samtidig som den kan fungere som frostsikring om strømmen skulle gå i kalde perioder.

Det er også verdt å merke seg at det ikke en selvfølge at alle massasjebad i markedet bruker så lite energi som de vi forhandler i Polarbad. Dette bunner gjerne i ulike isolasjonsmetoder og at de i utgangspunktet ikke er produsert for kalde klima – selv om de selges over hele verden.

Suveren isolasjon

Gjenbruk av varme

Produsert for kaldt klima

Polarbad

Sjekk ut våre bad

Utsøkt kvalitet, banebrytende design og teknologisk forsprang. I mer enn 25 år har Polarbad sine utendørs massasjebad bidratt til økt livskvalitet, velvære og magiske øyeblikk i hele Norge. Hver eneste dag – hele uken - hele året!