Service

Vi monterer og utfører service

Polarbad leverer, monterer og utfører service og reparasjoner på ditt massasjebad uansett hvor i Norge du befinner deg. Hytte til fjells? Ingen problem! Vi elsker en god utfordring og er ofte på tur med kranbil og helikopter for å komme helt frem til der du vil ha massasjebadet.

Helautomatiske løsninger - teknologisk forsprang

Polarbad leveres med helautomatiske løsninger for vannkvalitet og appstyring. Du kan enkelt justere alle verdier på badet via smarttelefon. Vi kan også hjelpe deg via internett ved hjelp av MyarcticSpas - remote access. Enten du trenger hjelp til å oppgradere programvare, restarte badet eller få hjelp med alvorlige feilmeldinger, kan vi løse problemene raskt.

Service, reparasjon og inspeksjoner

Vi utfører service og reparasjoner over hele landet. Vi har egne serviceteknikere med lang erfaring, mye kunnskap og vi har alltid deler på lager. Vi tilbyr serviceinspeksjoner som del av vår service. Disse kan avdekke eventuelle feil og mangler som dekkes inn under Arctic Spas sin garanti.

Kostnadseffektivt
Sørg for at ditt bad er effektivt i både ytelse og kostnad! Forebygg feil og mangler som kan føre til skader på sikt. Våre serviceteknikere har opplæring i all spateknologi på markedet. Vi kan derfor ta service på alle fabrikat.

Bestill service

Vi utfører service og reparasjoner over hele landet.

Informasjon

Adresse Spabad

Takk for din henvendelse. Vi tar kontakt snarest.
...Oisann! Her gikk noe galt. Vennligst prøv igjen!