Standard - Eco Control System

Eco Pak Control System

Avansert teknologi som er enkel å bruke og klar for fremtiden. Gecko er standardkontrollsystemet som er tilgjengelig på alle Arctic Spas®. Dette førsteklasses kontrollsystemet er ekstremt pålitelig og tilbyr god oppgraderbarhet og brukervennlighet.

Med selvdiagnostiske funksjoner blir servicespørsmål enkle å håndtere; de fleste problemer som oppstår kan enkelt løses med en rask samtale til en tekniker. Kontroll av oppvarming, filtrering og saltvannssystem er programmerbare via touchsystem.

Som en oppgradering tilbyr vi vårt nye Eco Pak-kontrollsystem. Dette banebrytende systemet er klart og optimalisert for fremtiden med raskere prosessor, forbedrede reléer, Ethernet-tilkobling for internett, og kan i tillegg oppgraderes med mange flere funksjoner.

Internettforbindelse åpner en ny verden av muligheter for badet ditt: sanntidsovervåking, nedlastbare oppgraderinger, interaktive feilsøking og veiledninger, for å nevne noe!

Med nye Eco Pak er også vår Bluetooth/WiFi-modul - OnSpa tilgjengelig. Hvis spaet ditt er utstyrt med OnSpa, kan alle WiFi-styrte enheter, for eksempel en iPhone, fungere som fjernkontroll for badet. Med smarttelefonappene til Arctic Spas kan du styre filtreringshastigheter, stereoanlegg, belysning og mye mer. I tillegg kan du streame lyd fra hvilken som helst Bluetooth-aktivert enhet til spaets stereoanlegg. Oppgraderinger av Eco Pak kan lastes ned med smarttelefonappene til Arctic Spas både på iPhone og Android-telefoner.

No items found.