Standard - OnSpa®

OnSpa®

OnSpa® er et styringssystem som muliggjør toveis internettkommunikasjon og kontroll.

OnSpa® lar deg overvåke og kontrollere badet ditt fra hvor som helst i verden ved hjelp av Arctic Spa App på telefonen eller via myarcticspa.com nettportal. OnSpa® lar også våre teknikere overvåke og få tilgang til badet ditt i sanntid, hvor som helst i verden og når som helst, og kan slik tilby øyeblikkelig hjelp.

OnSpa® tillater en jevn strøm av data fra tusenvis av Arctic Spa® bad over hele verden som kan samles og analyseres fortløpende. Disse dataene brukes til å forbedre energieffektivitet, ytelse og pålitelighet. Det bidrar til å oppdage funksjonsfeil og problemer som trenger oppmerksomhet før du selv legger merke til det. På den måten vil ofte våre teknikere oppdage og fikse et problem før du selv vet om det.

OnSpa® gjør oss i stand til å levere på et høyere nivå på kundeservice enn alle andre i bransjen. OnSpa® tillater en jevn strøm av data fra tusenvis av Arctic Spa® bad over hele verden som kan samles og analyseres fortløpende. Disse dataene brukes til å forbedre energieffektivitet, ytelse og pålitelighet. Det bidrar til å oppdage funksjonsfeil og problemer som trenger oppmerksomhet før du selv legger merke til det. På den måten vil ofte våre teknikere oppdage og fikse et problem før du selv vet om det.

Kjernekomponenten i dette må-ha-alternativet er EcoPack. Dette er den innebygde Arctic Spa-datamaskinen. Med EcoPack koblet til internettforbindelsen din hjemme og med OnSpa aktivert får du oppleve alle servicefordelene som Arctic Spa byr på.

No items found.