Massasjebadet ble et vendepunkt i livet

– Massasjebadet mitt har virkelig gjort underverker. Med tanke på hvor hardt polio kan ramme, er det faktisk mulig at jeg kunne ha endt opp i en rullestol, sier Anne Grethe.

Anne Grethe Alvestad (77) bor i et idyllisk hjem, vakkert plassert i landlige omgivelser ved Riskatun utenfor Sandnes, med storslått utsikt over markene og havet. Her har hun tilbrakt hele sitt voksne liv sammen med mann og barn.

Selv om plagene fra polio har vært en del av livet hennes, har hun stort sett jobbet som førskolelærer fram til hun ble uføretrygdet i 2000.

Polarbads massasjebad har mellom 20 til 60 dyser med forskjellige funksjoner som fokuserer på ulike deler av kroppen.

Vendepunktet

For nesten 20 år siden så hun tilfeldigvis en annonse for Polarbad i avisen, og den ble plassert høyt på ønskelisten. Fram til da hadde hun brukt et lokalt tilbud, som dessverre ble lagt ned.

Mannen Asbjørn hadde hørt hennes bønner. Hun fikk nemlig et massasjebad i gave fra ham til bursdagen det året.

Det ble et vendepunkt.

– Dagene har sin egen rytme. Jeg starter økten med å bare nyte. Deretter svømmer jeg med armene i 15 minutter og med beina i 15 minutter. Til slutt «sykler» jeg i 15 minutter, sier hun.

Gjør underverker

Massasjebadet står plassert bak i hagen på den romslige eiendommen, med utsikt over det landlige og frodige landskapet.

– I tillegg til at jeg blir mykere og mer bevegelig, føles det også mentalt godt. Å starte dagen i badet er ren terapi – derfor bader jeg hver dag, hele året, forteller hun.

For Anne Grethe er det innlysende at det daglige badet gjør godt for kroppen

– Sammen med behandling fra fysioterapeut gjør dette underverker for min hverdag, jeg kan ikke være uten.


SpaBoy


Polarbads automatiske vannbehandlingssystem, SpaBoy, registrerer og opprettholder optimal vannforhold.

SpaBoy har:

  • Automatisk saltvannsrensing
  • Brukervennlig app med varslinger på telefonen
  • Kjemikaliefritt bad
  • Full kontroll - til enhver tid!
  • Kan leveres til alle modeller i Custom-serien

For deg som kunde betyr dette mer luksus og litt mindre hverdag i hverdagen!

Helsegevinsten

Kundeansvarlig hos Polarbad, Leif A. Wiik, har observert en forandring blant dagens kjøpere sammenlignet med tidligere. Han forteller at helseaspektet har blitt mye viktigere for kundene enn da de først startet.

– Vi får stadig tilbakemeldinger fra kunder som er stive i muskler og ledd, og som føler massasjebadet er et godt bidrag til mental helse.

Leif A. Wiik, kundeansvarlig

Godt for kroppen

I massasjebadet kan du gjøre spennende øvelser for styrke og kondisjonstrening. Selv ville han aldri ha vært foruten sitt daglige morgenbad med svømmetrening i eget Ocean Swimspa. Et motstrømsbasseng fra Arctic Spa som tåler norsk vær hele året.

– Jeg har leddproblemer, og i vinter hadde jeg prolaps. Det varme vannet gjør at muskler og ledd slapper av, og kroppen blir mer mottakelig for trening, slår han fast.

Varmt vann er ikke bare skånsomt for muskler og ledd, men gjør også at blodårene utvider seg og hjertet jobber lettere.

– Badet hjelper i tillegg med å redusere betennelser og eliminere avfallsstoffer. Jeg må også gi en honnør til Anne Grethe for den flotte innsatsen hun legger ned i vannet hver eneste dag, sier Wiik.

Anne Grethe følger oppsettet hver dag.

Smertelindring

Kiropraktor Espen Refsland fra Eureka Kiropraktikk har selv brukt boblebad i 15 år, både for avslapning og etter intensive treningsøkter.

– Når man tar et bad etter trening, øker det blodgjennomstrømningen i de trente musklene. I tillegg bidrar det også til å reparere ødelagte muskelfibre og få bort slaggstoffer, forklarer Espen og legger til:

– Som kiropraktor ser jeg daglig folk med rygg- og leddsmerter. Jevnlig bruk av varme- og boblebad viser seg å kunne lindre disse smertene i det daglige.


Polarbad har solgt Arctic Spas i over 25 år og har en solid kompetanse og erfaring i bransjen.

Utendørs badeglede hele året

Siden etableringen av Polarbad for over 25 år siden har selskapet vokst til å bli Norges største leverandør av utendørs badeglede, med butikker i Oslo, Bergen, Sandnes, Ålesund, Trondheim og Molde.

Fra starten har merket Arctic Spa fra Canada vært Polarbads hovedsatsing. Ifølge Leif Wiik er årsakene at badene egner seg spesielt bra til det nordiske klimaet.

– I Norge ønsker vi muligheten til å bade hele året, akkurat som Anne Grethe. Da må vi ha produkter med god isolasjonsevne som tåler norsk temperatur, forteller Wiik.

– Våre bad har 10 cm isolasjon i både vegger og gulv. Bunnen er laget av robust glassfiber og kan plasseres hvor som helst, forutsatt at underlaget er stabilt og kan bære badets vekt.

Selv det selvbærende skroget, som er i glassfiber med 1,5 cm tykkelse, har livstidsgaranti. Det gir også trygghet som jo er viktig når man investerer i et slikt produkt.

Litt mindre hverdag på Riskatun

For Anne Grethe handler Polarbad først og fremst om helse og velvære, men  massasjebadet brukes også til fest og moro, avslører hun.

– Det er jo alltid stas når barnebarna tar med seg venner og kommer hele veien hit til mormor for å bade. For det spørs nok om det hadde vært like lett å få dem på besøk hvis de bare skulle sitte i en sofa med hvert sitt vaffelhjerte og høre historier om bading i gamle dager, humrer hun.

Massasjebadet er til glede for hele familien.

Last ned vår kjøpeguide

Guiden er helt gratis og uforpliktende. Den er laget for at du som tenker på et nytt spabad skal kunne få svar på det du lurer på og en rekke andre gode tips og ideer.

Fyll ut skjemaet så sender vi deg guiden nå.

Takk for din interesse i kjøpeguiden. Om kort tid vil du motta en epost med nedlastningslink.
...Oisann! Her gikk noe galt. Vennligst prøv igjen!
Polarbad - Litt mindre hverdag